Karslılar sokağa çıkma kısıtlamasına uyum sağladı

Karslılar sokağa çıkma kısıtlamasına uyum sağladı

Kars’ta koronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde akşam saat 21:00’den saat 05:00’e kadar geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla polisler kent merkezinde uygulamaya başladı.

Volkan KARABAĞ

Koronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde akşam saat 21:00’den saat 05:00’e kadar geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınını önleme amacıyla alınan yeni kararları açıklamıştı. Alınan kararlar çerçevesinde hafta içi saat 21.00 ile saat 05.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurmuştu.

Sabah saat 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlama dün akşam saat 21.00 itibariyle başladı. Kısıtlama hafta içi gün boyu aynı saatte devam ediyor.

Öte yandan dün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 3 kişiye kişi başı 3 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.

karslilar-sokaga-cikma-kisitlamasina-uyum-sagladi-(1).jpgkarslilar-sokaga-cikma-kisitlamasina-uyum-sagladi-(2).jpgkarslilar-sokaga-cikma-kisitlamasina-uyum-sagladi-(3).jpgkarslilar-sokaga-cikma-kisitlamasina-uyum-sagladi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler