Karsspor taraftar grubundan Basına teşekkür

Karsspor taraftar grubundan Basına teşekkür

Karsspor taraftar grubu Harbiler36 üyeleri Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti.

KARS HAKİMİYET

Karsspor taraftar grubu harbiler36 tribün lideri Mahir Acay ve beraberindeki Mikail Kara, Şükrücan Algur ile Serkan Çerşit’i ziyaretinde Başkan Ercüment Daşdelen karşıladı.

Karsspor taraftar grubu harbiler36 tribün lideri Mahir Acay, Kars ile birlikte 16 İl takımının profesyonel 3. lige çıkması için basın olarak vermiş oldukları destekten dolayı Başkan Ercüment Daşdelen’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Daşdelen’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karsımızın profesyonel ligde takımı olmasını hepimiz canı gönülden istiyoruz. Bu anlamda basın olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalıştık, çalışıyoruz. İnşallah girişimlerimiz olumlu sonuç verecek ve Kars’ın da profesyonel ligde takımı olacaktır. Kars’ın profesyonel ligde takımı olması şehrimizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacaktır. Bu anlamda her kesimin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz” dedi.

Ziyarette, Kars’ın sporu ve görüş önerileri değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler