“Karsspor ve Harbiler36 Kars'ın ortak paydasıdır”

“Karsspor ve Harbiler36 Kars'ın ortak paydasıdır”

Harbiler36 Taraftar Grubu, Karsspor ve Harbiler36’nın Kars'ın ortak paydası olduğunu, gönlünde Karsspor sevgisi olan her kesime ve her görüşe kapılarının açık olduğunu bildirdi.

KARS HAKİMİYET

Harbiler36 Taraftar Grubundan yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere takımımız ligin ikinci devresi hazırlıkları için bulunduğu İstanbul kampı sona erdi. Kamp boyunca emeği geçen ve moral gecesinde maddi destek sağlayanlara teşekkürlerimizi iletiyoruz” denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Ancak; Harbiler36 Taraftar Grubumuzun ismini kullanarak gerek sosyal medyada gerek İstanbul kampının moral gecesinde grubumuzun hiçbir etnik kökene bakmadan, hiçbir siyasi görüşü önemsemeden ama saygıdan da taviz verilmeden oluşturduğumuz birlikteliğine zarar verecek görüntülere şahit olduk. Unutulmamalıdır ki grubumuzun tek ortak paydası Karsspor'dur. Tek tribün lideri Mahir Acay'dır. Grubumuz adını kullanarak hiç kimse hiçbir siyasi partinin ya da mevcut yönetimin sloganını, siyasi parti işaretini kullanamaz. Kulübümüz ve taraftar grubumuz hiç bir siyasi partinin ve o görüşü savunan insanların tarafına çekilemez. Karsspor ve Harbiler36 Kars'ın ortak paydasıdır. Gönlünde Karsspor sevgisi olan her kesime ve her görüşe kapısı açıktır. Bilinmesini isteriz ki boynunda Karsspor atkısı olanları ayrıştıran, bölen herkesin ve her görüşün karşısındayız. Açıklık getirilmesi gerekilen bir diğer konu ise; Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan ve taraftar liderlerimiz ile eski bir yöneticimizin beraber olduğu fotoğraf kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermiştir. Eski yöneticimizin kulüp başkanlığına aday olduğu bilinmekte ve taraftar grubumuzun kendisini desteklediği gibi bir algı kamuoyunda oluşmuştur. Biz Harbiler36 Taraftar Grubu olarak takımımızı hiç bir süreçte yalnız bırakmadığımız gibi şampiyonluk yolunda da yalnız bırakmayacağız. Biz ne bizleri deplasmanda istemeyen yönetimin yanındayız ne de rakip takıma başarı dileyen adayın yanındayız. Bizler sadece takımımızın yanındayız. Her zaman olduğumuz yerde tribünlerde takımımıza destek vermeye devam edeceğiz! Saygılarımızla.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler