Kars’ta 15 Temmuz hain darbe girişimi unutulmadı

Kars’ta 15 Temmuz hain darbe girişimi unutulmadı

Kars’ta 15 Temmuz hain darbe girişimin 5’inci yıl dönümü çelenk sunumu, şehitlik ziyareti, fidan dikimi ve açılan resim ve fotoğraf sergisiyle anıldı.

Volkan KARABAĞ

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişiminin 5’inci yıl dönümü dolasıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Kars Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ile 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, tarafından çelenk konulduktan sonra Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Kars şehitliğini ziyaret eden protokol üyeleri, şehitlerimize dua ederek, şehit kabirlerine karanfiller bıraktılar. Şehitlerin mezarları başında dua eden il protokolü şehit ailelerine de baş sağlığı diledi. 15 Temmuz Hatıra Ormanına fidan dikiminin gerçekleştirildi. Protokol üyeleri tarafından toprakla buluşturulan fidanlara daha sonra can suyu verildi ve ardından resim ve fotoğraf sergisi açıldı. Sergide Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı halkın ve emniyet güçlerinin kahramanlığını, cesaretini anlatan fotoğraflar yer aldı.

Düzenlenen etkinliklere, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

kars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(1).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(2).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(3).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(4).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(5).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(6).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(7).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(8).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(9).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(10).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(11).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(12).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(13).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(14).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(15).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(16).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(17).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(18).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(19).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(20).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(21).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(22).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(23).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(24).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(25).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(26).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(27).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(28).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(29).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(30).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(31).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(32).jpgkars’ta-15-temmuz-hain-darbe-girisimi-unutulmadi-(33).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler