Kars’ta 27 işyeri şehir dışına taşınıyor!

Kars’ta 27 işyeri şehir dışına taşınıyor!

Kars şehir merkezinde faaliyet gösteren 27 oto tamir ve oto elektrikçileri Kars Belediyesi tarafından şehir dışına taşınıyor.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Belediye tarafından şehir merkezinde iş yeri açan 27 oto tamirci ve oto elektrikçisine 15 gün önce “ya sanayiye gidin ya da işyerlerinizi kapatın” tebligatı yapıldı. Yapılan tebligatın ardından bugün sabah saatlerinde işyerlerini ziyaret eden Zabıta ekipleri, açık olan işyerlerini mühürlemek istedi.  

Polis ekiplerinin de destek verdiği uygulamada Zabıta ekipleri bazı işyerleri mühürlerken bazı işyeri ise işyeri sahipleri tarafından engellendi. 27 işyeri sahibi bir araya gelerek Kars Belediyesi ile görüşme talep etti. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonunda Kars Belediyesi tarafından işyeri sahiplerine hayvan pazarı bölgesinde yer tahsis edileceği ve işyerlerini şehir merkezinden oraya taşımalarını önerdi. İşyeri sahipleri de bu talebi olumlu karşıladıktan sonra belediye binasından ayrılarak işyerlerinin başına gitti.

kars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(1).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(2).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(3).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(4).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(5).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(6).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(7).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(8).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(9).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(10).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(11).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(12).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(13).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(14).jpgkars’ta-27-isyeri-sehir-disina-tasiniyor!-(15).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler