Kars'ta 30 öğretmen 2 aylık hünerlerini sergiledi

Kars'ta 30 öğretmen 2 aylık hünerlerini sergiledi

Kars'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 30 kişiden oluşan "Öğretmenler Korosu" 2 aydır hazırlandıkları hünerlerini sahnede sergiledi.

Kader YURDAGÜL

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen konser, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konseri Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, bazı il protokolü öğretmen ve vatandaşlar izledi.

Kars Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı şube müdürü İkram Boz'un koordinatörlüğünü üstlendiği "Öğretmenler Korosu" yaklaşık 2 aydır hazırlık yaptı. Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni Tolga Kayaş'ın şefliğinde ekip 11 eser seslendirdi. "Öğretmenler Korosu" ile ilgili sinevizyon gösterisinin sunulduğu etkinlikte müzik öğretmenlerinden oluşan koroya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

karsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-1.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-2.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-3.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-4.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-5.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-6.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-7.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-8.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-9.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-10.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-11.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-12.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-13.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-14.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-15.jpgkarsta-30-ogretmen-2-aylik-hunerlerini-sergiledi-16.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler