Kars’ta 5 bin 625  kişi sorgulandı

Kars’ta 5 bin 625 kişi sorgulandı

Kars polisi 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince il genelinde yaptığı asayiş uygulamasında toplam 5 bin 625 kişinin GBT sorusunu yaptı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Kurban Bayramı Emniyet tedbirleri kapsamında 18 - 26 Ağustos 2018 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde 246 ekip ve bin 29 personelin katılımıyla asayiş uygulamaları gerçekleştirdi.

Bu tarihler arasında yapılan uygulamalarda, 5 bin 625 şahsın GBT sorguları yapıldığı belirtilen açıklamada,  9 yoklama kaçağı şahsa idari işlem uygulandığı, yaralama suçundan 1 şahıs ve hırsızlık suçundan 1 şahıs olmak üzere araması olan iki şahsın yakalandığı belirtildi.

Bin 474 aracın da kontrol edildiği uygulamalarda, 86 araca idari para cezası uygulandığı ve 8 aracın trafikten men edildiği de bildirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, halkımızın mal ve can güvenliğinin teminatı olan Polisin asayişin bozulmasına yönelik olaylara karşı mücadelesinin özverili ve kararlı bir şekilde devam edeceğinin Kars Kamuoyu tarafından bilinmesi istendi.

kars’ta-5-bin-625--kisi-sorgulandi-(1).jpgkars’ta-5-bin-625--kisi-sorgulandi-(3).jpgkars’ta-5-bin-625--kisi-sorgulandi-(2).jpgkars’ta-5-bin-625--kisi-sorgulandi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler