Kars’ta 56 kaçak göçmen yakalandı

Kars’ta 56 kaçak göçmen yakalandı

Kars’ta yurda kaçak yollarla giren 56 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Yakalanan kaçak göçmenler sınır dışı edilmek üzere Erzurum’un Aşkale Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Geçtiğimiz gün saat 00:00-18:00 saatleri arası Kars’ta yapılan Narkotik Suçlar ve Göçmen Kaçakçılığı uygulamasında ülkemize illegal yollardan giriş yapan 56 Afganistan uyruklu şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar sınır dışı edilmek için Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından şahıslar sınır dışı edilmek üzere Erzurum’un Aşkale Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

Ayrıca yakalanan şahıslardan 54’üne kişi başı 3 bin 589TL olmak üzere toplamda 200 bin 984 TL idari para cezası uygulandı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-56-kacak-gocmen-yakalandi-(2).jpgkars’ta-56-kacak-gocmen-yakalandi-(4).jpgkars’ta-56-kacak-gocmen-yakalandi-(3).jpgkars’ta-56-kacak-gocmen-yakalandi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler