Kars’ta aç kalan tilkiyi ekmekle besledi

Kars’ta aç kalan tilkiyi ekmekle besledi

Kış mevsiminin sert geçtiği ve yiyecek bulmakta zorluk çeken tilkiler yaşam alanlarına indi. Kars’ta yiyecek bulamayıp köye inen tilkiyi Tarım Kredi Kooperatifinde görevli bir memur elleriyle besledi.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Selim ilçesine bağlı Koyunyurdu köyünde kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan tilki, Tarım Kredi Kooperatifinin bahçesine kadar geldi. Tilkinin aç olduğunu anlayan görevli bir personel elindeki ekmeği tilkiye vererek besledi.

Son günlerde bölgede sert kış koşulları etkisini gösterirken, Tarım Kredi Kooperatifinde görevli memurlardan Levent Gümüş tarafından yiyecek arayan tilkiyi beslendiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Vatandaşların yabani hayvanlara iyi davranmaları gerektiğini söyleyen Gümüş, “Kış günlerinde bu yabani hayvanları kendi ellerimizle besliyoruz. Sabah saatlerinde tilki geldi aç olduğunu düşündüğüm için ekmek vererek kendi ellerimle besledim. Herkes bizim gibi yabani hayvanlara iyi davransınlar, onları korkutmasınlar.” dedi.

kars’ta-ac-kalan-tilkiyi-ekmekle-besledi-(2).jpgkars’ta-ac-kalan-tilkiyi-ekmekle-besledi-(3).jpgkars’ta-ac-kalan-tilkiyi-ekmekle-besledi-(1).jpgkars’ta-ac-kalan-tilkiyi-ekmekle-besledi-(4).jpgkars’ta-ac-kalan-tilkiyi-ekmekle-besledi-(5).jpgkars’ta-ac-kalan-tilkiyi-ekmekle-besledi-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler