Kars’ta, AK Partili kadınlar bereketi paylaşıp, iyilikte buluşuyor

Kars’ta, AK Partili kadınlar bereketi paylaşıp, iyilikte buluşuyor

AK Parti Kars Kadın Kolları, Ramazan’ın ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi ailelerin gönül sofrasına misafir oluyor.

Ercüment DAŞDELEN

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarına uyan AK Parti Kars İl Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri her akşam evlerinde hazırladıkları yemekler ile çeşitli mahallelerde ki ailelere misafir olarak beraber iftarlarını açıyor, sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Kars’ta ki hemen hemen bütün mahallelere giden AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanlığı, tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere önceden haber vererek “Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım” diyerek ailelerin yanında oluyor.

Her akşam iftarda bir eve misafir olarak Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaştıklarını belirten AK Parti Kars İl Kadın Kolları Başkanı Zelal sara, ‘‘Genel merkezimizin talimatlarıyla bizlerde maddi durumu iyi olmayan ailelerimize moral anlamında yanlarında olarak, aynı sofrada yemek yiyoruz. Ailelerimize sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekillerimiz Ahmet Arslan, Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kadın Kolları Genel Başkanımız Ayşe Keşir, İl Başkanımız Adem Çalkın ve teşkilatlarımızın selamlarını iletiyoruz. Gruplar halinde bir günde farklı mahallelerde ailelerimizin yanında oluyoruz. Çalışmalarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek’’ dedi.

kars’ta,-ak-partili-kadinlar-bereketi-paylasip,-iyilikte-bulusuyor-(1).jpgkars’ta,-ak-partili-kadinlar-bereketi-paylasip,-iyilikte-bulusuyor-(2).jpgkars’ta,-ak-partili-kadinlar-bereketi-paylasip,-iyilikte-bulusuyor-(3).jpgkars’ta,-ak-partili-kadinlar-bereketi-paylasip,-iyilikte-bulusuyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler