Kars’ta araçların motorları ve iş yerlerinin camları dondu!

Kars’ta araçların motorları ve iş yerlerinin camları dondu!

Kars’ta etkili olan soğuk hava nedeniyle sabah işe gitmek isteyen bazı sürücülerin araçlarının motoru ile iş yerlerinin camları dondu.

Volkan KARABAĞ

Doğu Anadolu Bölgesi’ni etkisi altına alan soğuk ve dondurucu hava hayatı olumsuz etkiliyor. Soğuk hava karşısında çaresiz kalan vatandaşlar çözüm yolları arıyor. Kars’ta bazı araçların motorları dondu. Sabahın erken saatlerinde donan araçlarının çalıştırmak isteyen vatandaşlar başka araçların aküsünden takviye yardımı alarak motoru çalıştırdı. Bazı işyerlerinin de camları buz tutarken, işletmeciler buz tutan vitrin camlarını saç kurutma makinesi ile eritmeye çalışıyor.

Geceleri hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğünü ifade eden Uğur Demir, “Soğuk hava nedeniyle arabamızı battaniye ile koruma altına aldık. Yapacak hiçbir şeyimiz yok” dedi.

Sabah saatlerinde aracının motoru donan ve sanayiden usta çağıran Savaş Demir, “Gece çok soğuktu araç dondu. Şuan bujileri temizliyoruz. Sanayiden bir usta çağırdık sağ olsun yardımcı oldu, şuan motorun temizliğini yapıyor. İnşallah birazdan aracı çalıştıracağız.” ifadesini kullandı.

Vitrin camları buz tutan esnaf Hazal Vargün ise, soğuk hava nedeniyle buz tutan camları her sabah ısıtıcı veya saç kurutma makinesiyle temizlemeye çalıştıklarını söyledi.

kars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(1).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(2).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(3).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(4).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(5).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(6).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(7).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(8).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(9).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(10).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(11).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(12).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(13).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(14).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(15).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(16).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(17).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(18).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(19).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(20).jpgkars’ta-araclarin-motorlari-ve-is-yerlerinin-camlari-dondu!-(21).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler