Kars'ta aydınlatma direkleri reklam panosuna döndü

Kars'ta aydınlatma direkleri reklam panosuna döndü

Kars sokaklarını aydınlatan elektrik direkleri reklam panosuna dönmüş durumda.

Volkan KARABAĞ

Kars'ta cadde ve sokak aydınlatma elektrik direklerine asılan ilan ve çeşitli duyuru kağıt ve afişler görüntü kirliliğine yol açıyor. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Faikbey ve Kazımpaşa caddelerinde sokak aydınlatma direklerine asılan afişler çirkin görüntü oluşturuyor.

Kars'ta satılık ve kiralık ilanların yanı sıra duyuru ve eleman aranıyor ilanları genellikle işyeri ve elektrik direklerine yapıştırma marifeti ile kullanılıyor. Pandemi döneminde okulların ve üniversite öğrencilerinin olmaması nedeniyle bir çok ev ve apartın boş kalması nedeniyle kiralamak veya satmak amaçlı hazırlanan ilan veya duyurular elektirik ve kamu binalarının duvarlarının yanı sıra işyerlerinin de duvarlarına yapıştırıcı marifetiyle asılıyor. Asılan kağıt ve afişler belli bir süre sonra görüntü kirliliğine yol açıyor.

karsta-aydinlatma-direkleri-reklam-panosuna-dondu-(2).jpgkarsta-aydinlatma-direkleri-reklam-panosuna-dondu-(1).jpgkarsta-aydinlatma-direkleri-reklam-panosuna-dondu-(3).jpgkarsta-aydinlatma-direkleri-reklam-panosuna-dondu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler