Kars’ta baba mesleğini 34 yıldır sürdürüyor

Kars’ta baba mesleğini 34 yıldır sürdürüyor

Kars’ta baba yadigarı mesleğini 34 yıldır sürdüren ayakkabı tamircisi Metin Özeroğlu, havaların soğuması ve okulların açılmasına kısa bir süre kala işlerin yeniden eski günlerine döndüğünü söyledi.

Volkan KARABAĞ

Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesi üzerinde bulunan bir tamirhanede mesleğini sürdüren ve 34 yıllık ayakkabı tamirciliği yapan Metin Özeroğlu, geçimini bu meslekten sağlıyor.

Gerek ayakkabı tamirciliği yapan gerekse okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin valizlerini tamir eden Özeroğlu, valiz fiyatlarının pahalı olmasından dolayı öğrencilerin ellerinde bulunan valizlerini tamir etmeyi tercih ettiğini söyledi.

Hemen hemen herkesin uğrak mekanı olan ayakkabı tamirhanesi şimdilerdeki yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özeroğlu, Kars’ta eski mesleklerden olan ayakkabı tamirciliğini sürdürmeye çalıştıklarını ve aynı zamanda geçimini sağladığını ifade etti.

Ayakkabı tamircisi Metin Özeroğlu artık kaliteli ayakkabı üretiminin yapılmadığına da dikkat çekerek, son günlerde özellikle valiz tamiri yaptıklarını belirtti.

kars’ta-baba-meslegini-34-yildir-surduruyor-(1).jpgkars’ta-baba-meslegini-34-yildir-surduruyor-(5).jpgkars’ta-baba-meslegini-34-yildir-surduruyor-(2).jpgkars’ta-baba-meslegini-34-yildir-surduruyor-(3).jpgkars’ta-baba-meslegini-34-yildir-surduruyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler