Kars’ta bayram şekerleri tezgahlarda

Kars’ta bayram şekerleri tezgahlarda

Kars’ta Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı. Marketlerden alışveriş merkezlerine, şekerlemecisinden bakkalına kadar birçok esnaf, iş yerinin önü ve reyonlarını bayramın müjdecisi şekerlerle süsledi.

KARS HAKİMİYET

Kars’ın hemen hemen her caddesinde bulunan işyerlerinin önünde sergilenen rengarenk şekerler, bayramın habercisi olarak vatandaşların karşısına çıktı. Şekerlemelerin görücüye çıkmasıyla birlikte, tatlıcılarda da hummalı çalışmalar başladı.

Bayram öncesi görücüye çıkan şekerler ve çikolatalar 10 ila 50 TL arasında fiyatla satılırken, yetkililer ucuz şekerlemeden kaçının uyarısında bulundular. Şeker tüketiminin bayramda artacağına dikkat çeken uzmanlar, bayramda fazla şeker tüketiminin sağlık açısından zararlı olduğunu, bu nedenle şeker tüketiminde aşırıya kaçmamaları gerektiği uyarısında bulundular.

kars’ta-bayram-sekerleri-tezgahlarda-(1).jpgkars’ta-bayram-sekerleri-tezgahlarda-(2).jpgkars’ta-bayram-sekerleri-tezgahlarda-(3).jpgkars’ta-bayram-sekerleri-tezgahlarda-(4).jpgkars’ta-bayram-sekerleri-tezgahlarda-(5).jpgkars’ta-bayram-sekerleri-tezgahlarda-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler