Kars’ta bir haftada 5 bin 730 şahsın GBT sorgulaması yapıldı

Kars’ta bir haftada 5 bin 730 şahsın GBT sorgulaması yapıldı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, son 1 hafta içerisinde vatandaşların huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla il merkezi ve ilçelerde şok ve yol uygulamaları gerçekleştirdi.

Volkan KARABAĞ

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uygulamalarda toplamda 2 bin 817 aracın asayiş ve trafik yönünden incelendiği, 396 araca değişik suçlardan trafik cezası uygulandığı bildirildi.

Uygulamalar kapsamında 12 konaklama tesisi ile 8 kiralık araç firmasının denetlendiği de belirtilerek, 5 bin 730 şahsın GBT sorgulaması yapıldığı ve değişik suçlardan aranan 17 şahsında yakalanarak adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

2 Yoklama Kaçağı olduğu tespit edilen şahsa gerekli işlem yapıldığı da belirtilen açıklamada: “1 İşyerine 4207 Sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesi kapsamında işlem yapılmış, 2 şahsa kapalı alanda sigara içme yasağı kapsamında cezai işlem uygulanmış, 1 adet muşta, 2 adet tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirilerek gerekli işlemler yapılmış, Ülkemize illegal yollardan girdiği tespit edilen 11 yabancı uyruklu şahıs Erzurum Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler