Kars’ta bir kaza daha!

Kars’ta bir kaza daha!

Israrla tedbir alınmayan yolda kazaların ardı kesilmiyor.

KARS HAKİMİYET

Cumhuriyet Caddesi “Salı Pazarı” mevkiinde bir kaza daha meydana geldi.

Sık Sık gündeme getirip kazaya davetiye çıkarıldığı, eğer önlem alınmazsa felaketle sonuçlanacak kazaların yaşanmasının an meselesi olduğu konusunda yetkilileri uyarıp, göreve davet ettiğimiz “Salı Pazarı” mevkiinde öngörüldüğü üzere kazalar meydana gelmeye devam ediyor. Gerek yaralamalı gerekse maddi hasarlı kazaların meydana geldiği bölgede yetkililer önlem almamakta adeta ısrar ediyor.

Dün akşam saatlerinde bir otomobil sürücüsü seyir halindeyken yine kavşak olmadığından dolayı bir başka aracın kontrolsüz yola dahil olmak üzere hareket etmesi sonucu aracı son anda fark etmesinden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırıma çıktı. Bir binanın çevre duvarına çarparak duran otomobilde sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, araçta maddi hasar oluştu.

Yetkilileri bir kez daha bölgede tedbir alınması konusunda göreve davet ediyoruz. Şehir merkezine girmek için o istikamette tek yol olan Cumhuriyet caddesinden İnönü caddesine dönüş yolu olan ve aynı zamanda yön değiştirmek için yegane yol ola Salı pazarı noktasına sinyalizasyon, kavşak gibi tedbirler alınmadığı sürece bölgede kazaların yaşanması kaçınılmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler