Kars’ta dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Kars’ta dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatlarıyla Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentin birçok noktasında koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Volkan KARABAĞ

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, vaka görülen binalar ile birçok noktada dezenfeksiyon çalışmaları kararlılıkla gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili olarak Kars Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, “Kente geçtiğimiz aylarda yükselişe geçen vaka sayıları, hem devletimizin hem belediyemizin hem de vatandaşlarımızın alınan tedbirleri kararlılıkla uygulaması sonucu ciddi oranda düşüş yaşanmış olup dezenfeksiyon çalışmaları salgın riski ortadan kalkıncaya kadar devam edecek.” denildi.

kars’ta-dezenfekte-calismalari-devam-ediyor-(1).jpgkars’ta-dezenfekte-calismalari-devam-ediyor-(2).jpgkars’ta-dezenfekte-calismalari-devam-ediyor-(3).jpgkars’ta-dezenfekte-calismalari-devam-ediyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler