Kars’ta Drone’li trafik uygulaması

Kars’ta Drone’li trafik uygulaması

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından trafiğin yoğun olduğu kavşak ve güzergahlarda drone ile trafik kural ihlali yapan araçlar üzerinde trafik kontrolü yapılıyor.

Volkan KARABAĞ

Konu ile ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,

“Emniyet Genel Müdürlüğümüzce; Trafik Kazalarını Önleme Planı doğrultusunda, ülkemizde meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla, sürücüler üzerinde “algılanan yakalanma riski duygusunu” sürekli ve en üst düzeyde tutmak için ülke genelinde havadan özel trafik denetimi yapılması planlanmıştır.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde haftanın 7 (yedi) günü, trafikte kural ihlali yapan sürücülerin belirlenmesi, yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının oluşmasının önüne geçilmesi amacıyla trafiğin yoğun olduğu kavşak ve güzergahlarda drone ile trafik kural ihlali  yapan araçlar üzerinde trafik kontrolü yapılmaktadır.

Kars’ın ve Kars Halkının huzur, sükûn ve güvenliği için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız olarak halkımızdan aldığımız destek ile devam edecektir.” denildi.

kars’ta-drone’li-trafik-uygulamasi-(1).jpgkars’ta-drone’li-trafik-uygulamasi-(2).jpgkars’ta-drone’li-trafik-uygulamasi-(3).jpgkars’ta-drone’li-trafik-uygulamasi-(4).jpgkars’ta-drone’li-trafik-uygulamasi-(5).jpgkars’ta-drone’li-trafik-uygulamasi-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler