Kars'ta engelli bireyler unutulmadı

Kars'ta engelli bireyler unutulmadı

Kars’ta, Müftülükten engelli çocuklara ziyaret.

Ercüment DAŞDELEN

Kars İl Müftülüğü tarafından ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ öncesi özel eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerine ziyaret düzenlendi.

İl Engelli Koordinatörlüğünce engelliler günü öncesinde sosyal farkındalık sağlamak, engellilerin önemli olduklarını hissettirmek ve daima yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Kars Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Kars Duru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaretler gerçekleştirilerek yönetici ve öğretmenlerine Başkanlığımız yayınlarından eserler hediye edildi. Aynı zamanda engelli bireylere çeşitli hediyeler verildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde engelli bireylerle bir araya gelen İl Müftüsü Hamza Bayram, “Her insan bir engelli adayıdır. Eğer kişi Allah’ın verdiği bu engellerden dolayı sabrederse, Allah onun o sabrını karşılıksız bırakmaz ve ahirette cennetle mükafatlandırır. Ben bu vesileyle İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlerimize ve buralardaki özel bireylerle ilgilenen siz değerli öğreticilerimize ve engelli bireylerin ailelerine teşekkür ederim.” dedi.

Kars’ta, Müftülükten engelli çocuklara ziyaret

Kars İl Müftülüğü tarafından ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ öncesinde engelli çocukları bulunan ailelere ziyaret gerçekleştirildi.

Kars Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce engelliler günü öncesinde sosyal farkındalık sağlamak, engellilerin önemli olduklarını hissettirmek ve daima yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda İl Müftüsü Hamza Bayram’ın katılımıyla engelli çocukları bulunan ailelere ziyaretler gerçekleştirilerek çocuklara hediyeler verildi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren engelli evlat sahibi aileler, Müftü Bayram'a ve İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü'ne teşekkür ettiler.

kars-ta-engelli-bireyler-unutulmadi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler