Kars’ta FETÖ’ye “Ankesörlü Telefon” operasyonu

Kars’ta FETÖ’ye “Ankesörlü Telefon” operasyonu

Kars’ın da aralarında olduğu 10 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda, ankesörlü telefonla ardışık olarak arandıkları tespit edilen 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Balıkesir merkezli “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik 10 il de eş zamanlı operasyon başlatıldı.

“Ankesörlü Telefon” soruşturması kapsamında 9’u ihraç 19 askeri personel hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, ankesör ve kontörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıkları değerlendirilen 10’ü halen görevde, 9’u ihraç toplamda 19 askeri personel hakkında yakalama kararı verildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik Balıkesir merkezli Kars, Hatay, İzmir, Bolu, Samsun, Denizli, Hakkari, Bitlis ve Muğla’da 28 adreste FETÖ’nün mahrem yapısındaki kişilerle ankesörlü telefon aracılığıyla irtibat kurdukları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler