Kars'ta fünye ile patlatılan çantadan iç çamaşırı çıktı

Kars'ta fünye ile patlatılan çantadan iç çamaşırı çıktı

Kars'ta dün akşam saatlerinde unutulan bir şüpheli çanta polis ekiplerini harekete geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan iç çamaşırı çıktı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın en işlek caddelerinden birinde olan Faikbey Caddesi'nde bir vatandaşın unuttuğu çanta ve portakal poşeti ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bomba olma ihtimaline karşın çantanın bulunduğu alanı şeritledi. Bölgedeki iş yerlerini de boşaltan polis ekipleri caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı.

Olay yerine bomba imha uzmanı ve özel hareket sevk edildi. Bomba imha uzmanı tarafından alınan güvenlik önlemi aldığından özel hareket timi tarafından bölgedeki vatandaşların tedbir almaları için 3 kere “kontrolü patlama” anonsu yaptı.

Yapılan anonsun ardından şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Ekiplerin yaptığı incelemede şüpheli çantadan iç çamaşırı çıktığı bildirildi.

karsta-funye-ile-patlatilan-cantadan-ic-camasiri-cikti-(3).jpgkarsta-funye-ile-patlatilan-cantadan-ic-camasiri-cikti-(4).jpgkarsta-funye-ile-patlatilan-cantadan-ic-camasiri-cikti-(5).jpgkarsta-funye-ile-patlatilan-cantadan-ic-camasiri-cikti-(1).jpgkarsta-funye-ile-patlatilan-cantadan-ic-camasiri-cikti-(6).jpgkarsta-funye-ile-patlatilan-cantadan-ic-camasiri-cikti-(2).jpgnta-ve-portakal-poseti-ihbari-uzerine-olay-yerine-gelen-polis-ekipleri,-bomba-olma-ihtimaline-karsin-cantanin.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler