Kars’ta gazetecilere verilen değer ortada!

Kars’ta gazetecilere verilen değer ortada!

Günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz.

KARS HAKİMİYET

Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, birileri için bir şey ifade ediyor mu? Hayır! Neden? Çünkü gazeteciliği ayaklar altına alan, gazeteci gibi hareket etmeyen, asıl işi gazetecilik olmayan o kadar çok kişi var ki, bunlar gerçekten işi gazetecilik olan bu mesleği şerefiyle, onuruyla yapan gazetecileri de kendileri gibi göstermeyi başardılar.

Ne yazık ki bu şehirde gerçekten bu işi yapmaya çalışan gazeteciler de var. Bu gazetecilerle diğerlerini birbirinden tamamen ayırmak gerekiyor. Bunun içinde Gazeteciler Cemiyetinin acilen bu duruma el atması gerekiyor. Cemiyet bu konuda kendini göstermediği sürece bu mesleğin onuru hep böyle ayaklar altında kalmaya mahkumdur.

Gelelim gazetecilere verilen değere!..

Yılın 365 günü gece gündüz mesai mevhumu gözetmeksizin kamu hizmeti veren fakat ne yazık ki yılda bir hatırlanan bu günde, atanmışlar, seçilmişler, şehrin ileri gelenleri sadece bir mesaj yayımlayarak gazeteciler gününü kutladı. Tıpkı kandil, bayram ve önemli günlerde olduğu gibi bugünü de bir mesajla geçiştirdiler.

Ne yazık ki böyle olmamalıydı. Toplam sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen, onuruyla, şerefiyle bu mesleği icra etmeye çalışan ve bir noktada da kamu hizmeti veren çalışan gazetecilerin emeği bir mesajla geçiştirilemeyecek kadar değerli ve özveriye tabidir.

Sizler için, kamuoyunu aydınlatan, soğukta, sıcakta, yağmurda, çamurda bu şehir için mücadele veren gazetecileri, sizler her zaman unuttuğunuz gibi ne yazık ki 10 Ocak’ta da unuttunuz… Kendinize yakışanı yaptınız? Yine de sağ olun…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bizlere ne kadar çok değer verdiğiniz tekrar tescillendi… Günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler