Kars’ta gençler yasakla birlikte evlere kapandı

Kars’ta gençler yasakla birlikte evlere kapandı

Kars’ta polis ekipleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmaması için denetim yaptı.

KARS HAKİMİYET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan yeni tedbirleri açıklayarak 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma yasağı koydu. Yasağın ardından Kars’ta polis ekipleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmaması için denetim yaptı.

Yapılan denetimlerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların yasağa uyarak evlerinde kaldığı gözlenirken, polis ekipleri dışarıda olan vatandaşlara sosyal mesafe kuralını hatırlatarak vatandaşların en az 3 adım uygulamasına riayet etmesini istedi.

Ekipler ayrıca vatandaşlara pazar yeri, market ve toplu olarak çalışan yerlere maske ile girilmesi kuralını da anımsatarak, alınan yasaklara uymayanlara 3 bin 150 TL idari para cezası uygulanacağını bildirdi.

kars’ta-gencler-yasakla-birlikte-evlere-kapandi-(1).jpgkars’ta-gencler-yasakla-birlikte-evlere-kapandi-(2).jpgkars’ta-gencler-yasakla-birlikte-evlere-kapandi-(3).jpgkars’ta-gencler-yasakla-birlikte-evlere-kapandi-(4).jpgkars’ta-gencler-yasakla-birlikte-evlere-kapandi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler