Kars’ta, "Gençliğe Değer Ara Dönem Etkinlikleri"

Kars’ta, "Gençliğe Değer Ara Dönem Etkinlikleri"

Çocuklar Ulu Cami, Kümbet Cami ve Evliya Cami başta olmak üzere Kars’ın tarihi ve manevi mekanlarını tanıma fırsatı elde ettiler. 

Ercüment DAŞDELEN

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer” projesi kapsamında, Kars İl Müftülüğü koordinesinde gençlik koordinatörleri, din hizmetleri uzmanları, manevi danışmanlar ve din görevlileri organizesinde Kars’ta 'Ara Dönem Kamp Faaliyetleri' düzenlenmeye ediliyor.
Ara dönem kampı boyunca verimli ve keyifli vakit geçiren Başbakanlık Toki Yenişehir Camii çocukları birçok sosyal faaliyetlere katılımlarının yanı sıra namazlarını camide cemaatle kılarak cami adabını ve cemaatle namazın kılınışını uygulayarak öğrenme fırsatı bulmuş oldular.
Ayrıca çocuklar Ulu Cami, Kümbet Cami ve Evliya Cami başta olmak üzere Kars’ın tarihi ve manevi mekanlarını tanıma fırsatı elde ettiler. 
Düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklarla Evliya Camii’nde bir araya gelen ve nasihatlerde bulunan İl Müftüsü Hamza Bayram, ara dönem kamplarının organizesinde çaba gösteren Başbakanlık Yenişehir Toki Camii İmam Hatibi Muharrem Satı’ya teşekkür ederek çocukları ve ailelerini tebrik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler