Kars’ta günübirlik evler denetlendi

Kars’ta günübirlik evler denetlendi

Kars’ta "Günübirlik Kiralanan Evler, Kiralık Araç Firmaları ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" yapıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

81 ilde eş zamanlı yapılan "Günübirlik Kiralanan Evler, Kiralık Araç Firmaları ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" Kars’ta da 34 ekip ve 110 polisin katılımıyla gerçekleştirildi.

Uygulamada 3 bin 295 şahıs sorgulanırken,  14 tanesi günübirlik olmak üzere 80 konaklama tesisi ve 30 kiralık araç firması denetlendi. Ayrıca göçmen kaçakçılığına yönelik uygulamada 16 Afganistan, 3 Pakistan ve 3 Bangladeş uyruklu olmak üzere toplam 22 şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzurunun devamlılığı için; vatandaşlarımızın suç ve suçlulara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri tüm araç ve şahısları derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz.” denildi.

kars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(1)-002.jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(2)-002.jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(3)-002.jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(4)-001.jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(5)-001.jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(6)-001.jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(7).jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(10).jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(11).jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(8).jpgkars’ta-gunubirlik-evler-denetlendi-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler