Kars’ta hayvan hırsızları yakalandı

Kars’ta hayvan hırsızları yakalandı

Kars’ta hayvan hırsızlığı ile ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişiden 2’si çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Olay geçtiğimiz gün Kars’ın Porsuklu Köyünde meydana geldi. Y.Ş. isimli vatandaş, 19 büyükbaş hayvanını köyün merasında otlatmak için bıraktı. Akşam saatlerinde hayvanlardan 5 tanesinin eve gelmemesi üzerine arazide hayvanlarını arayan Y.Ş., bulamayınca durumu Jandarmaya bildirdi.

İhbarı alan Jandarma ekipleri hayvanların bulunması için arama ve araştırma faaliyetleri başlattı. Bölgede yapılan araştırma ve soruşturmada M.İ. ve K.E. isimli şahısların hayvanları meradan alarak, Arpaçay ilçesi Karakale Köyünde ikamet eden M.O. isimli şahsa sattıkları tespit edildi. Çalınan hayvanlar M.O. isimli şahıstan alınarak sahibi Y.Ş.’ye teslim edildi.

Kars İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nin yaptığı operasyon ile şahıslar yakalanarak Kars Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından M.İ. ve K.E. isimli iki şahıs tutuklanırken, M.O. isimli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler