Kars’ta hırsızlar bir kişinin ölümüne sebep oldu

Kars’ta hırsızlar bir kişinin ölümüne sebep oldu

Kars’ta inşaat malzemesi çalan hırsızların kullandığı araç ters manevra sonucu bir kişinin ölümüne sebep oldu.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Eylül ayı içerisinde meydana gelen toplam 100 bin TL değerinde  inşaat malzemelerinin çalınması olayı ile ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin titiz ve planlı çalışması sonucu hırsızlık olayını 46 yaşındaki Y.A ve 23 yaşındaki E.G’nin gerçekleştirdiğini tespit ederek, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı arama başlattı.

Aranması olan şüpheliler, tekrar hırsızlık amacıyla depo önüne geldiklerinde çalıntı malzemeleri yükleyecekleri E.G’nin sevk ve idaresindeki aracı depo önüne yaklaştırmak için Cumhuriyet Caddesi üzerinde ters manevra yapıldığı esnada 51 yaşındaki Y.B’nin sevk ve idaresindeki motosiklete çarptı. Meydana gelen trafik kazasında Y.B. hayatını kaybetti.

Ayrıca şüphelilerin çaldıkları inşaat malzemelerini ise Arpaçay’da bir köyde Y.A’ya ait depoda sakladıkları ve buradan piyasa değerinin altında satışa sunduklarını da tespit etti.

Polis ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde;  şüpheliler yakalanarak gözaltına alınırken, şüpheli Y.A’ya ait köyde  bulunan işyeri ve depoda yapılan aramada çalıntı inşaat malzemeleri ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden E.G. “ölüme sebebiyet vermekten ve hırsızlıktan”, Y.A. ise “hırsızlıktan” adliyeye sevk edildi. E.G. ve Y.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

kars’ta-hirsizlar-bir-kisinin-olumune-sebep-oldu-(5).jpgkars’ta-hirsizlar-bir-kisinin-olumune-sebep-oldu-(2).jpgkars’ta-hirsizlar-bir-kisinin-olumune-sebep-oldu-(1).jpgkars’ta-hirsizlar-bir-kisinin-olumune-sebep-oldu-(3).jpgkars’ta-hirsizlar-bir-kisinin-olumune-sebep-oldu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler