Kars'ta hırsızlık şüphelileri adliyeye çıkartıldı

Kars'ta hırsızlık şüphelileri adliyeye çıkartıldı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince 4 - 10 Eylül 2018 tarihleri arasında muhtelif adreslerde meydana gelen üç ayrı İşyerinden cep telefonu ve otodan akü hırsızlığı olaylarını aydınlattı.

Söz konusu olaylar ile ilgili olarak yapılan detaylı çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şahıs ile bu şüphelilerin çalmış oldukları suç eşyası malzemeleri satın aldığı tespit edilen 1 şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar neticesinde çalmış oldukları malzemelerin bir kısmı ile birlikte yakalandı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şüphelilerden ele geçirilen çalıntı malzemelerin mal sahiplerine teslim edildiği belirtilerek, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi olayının şüphelisi 1 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadesinin ardından salıverildiği açıklandı. Ayrıca 3 ayrı hırsızlık olaylarının şüphelileri olan 3 şahıs ise Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edeceğinin bilinmesi istendi.

karsta-hirsizlik-suphelileri-adliyeye-cikartildi--(1).jpgkarsta-hirsizlik-suphelileri-adliyeye-cikartildi--(2).jpgkarsta-hirsizlik-suphelileri-adliyeye-cikartildi--(3).jpgkarsta-hirsizlik-suphelileri-adliyeye-cikartildi--(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler