Kars’ta hurda hırsızları tutuklandı

Kars’ta hurda hırsızları tutuklandı

Kars’ta Yeni Sanayi Sitesinde bir işyerinden alüminyum hurda malzemesi çalan 2 kişi tutuklandı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından 30.10.2018 günü saat 01:30 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi içerisinde faaliyette bulunan bir işyerinden 30 bin TL tutarındaki alüminyum hurda malzemenin çalınması olayı ile ilgili detaylı çalışma yaptı.

Erzurum’dan hırsızlık amaçlı Kars’a gelen 2 şahsın olayı gerçekleştirdiğini tespit eden polis, Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile yaptığı planlı operasyon yaptı. Şahıslar yapılan operasyonla yakalanarak Kars’a getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şahıs Adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehri Karsımızın huzurlu ortamının devamı için vatandaşlarımızın hırsızlık olaylarına karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri araç ve şahıslar üzerinde bilgi ve görgülerini yasal zorunluluk ve vatandaşlık görevi olarak derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz. Unutmayalım ki ihbarlar bizi başarıya, halkımızı huzura kavuşturacaktır.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler