Kars’ta huzur uygulaması

Kars’ta huzur uygulaması

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Türkiye Güven Huzur (3) Uygulaması” Kars’ta 57 ekip ve 165 polisin katılımı ile yapıldı. Uygulamada 1 adet kılıç da ele geçirildi. Kılıç'ın tarihi eser olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Kars merkez ve ilçelerde yapılan uygulamada bin 302 şahıs sorgulandı. Sorgulaması yapılan şahıslardan 1 aranan şahıs ve 1 Afgan uyruklu şahıs yakalandı, yoklama kaçağı olan 2 şahsa gerekli tebligat yapıldı. Ayrıca 6136 SKM'den 1 adet ateşli silah ve 1 adet kesici/delici alet ele geçirilirken, 2 şahsa toplamda 727 TL para cezası uygulandı. Uygulamada 1 adet kılıç da ele geçirildi. Kılıç'ın tarihi eser olup olmadığı henüz bilinmiyor.

71 umuma açık işyerinin ve 314 aracın kontrol edildiği uygulamada, 1 araca toplamda 235 TL para cezası uygulandı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Toplumumuzun suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

kars’ta-huzur-uygulamasi-(1).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(2).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(3).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(4).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(5).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(6).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(7).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(8).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(10).jpgkars’ta-huzur-uygulamasi-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler