Kars’ta, ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımları ulaştırılıyor

Kars’ta, ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımları ulaştırılıyor

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Ramazan ayında Kur’an kursu öğrencileri tarafından hazırlanan Ramazan kolileri, ihtiyaç sahibi ve depremzede ailelere teslim edilmeye devam ediliyor.

ERCÜMENT DAŞDELEN

İl Müftüsü Hamza Bayram, böylesine anlamlı bir hayır çalışmasına destekçi olan öğrencilere ve vakfımız kadın kolları ve gönüllülerine teşekkür ederek, "Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ve depremzede ailelere Ramazan ayı münasebetiyle Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerimizin hazırlamış oldukları ihtiyaç kolilerini vakfımız gönüllüleriyle birlikte ulaştırmaya devam ediyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun zirveye çıktığı Ramazan ayında vatandaşlarımızın zekat, fitre, fidye gibi bağışlarınızı emanet bilinciyle alıp ihtiyaç sahiplerine ve depremzede ailelere önümüzdeki günlerde de ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi.
Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından, "27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında Ölçülü Köyü Ortaokulu Kütüphanesi'ne Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler