Kars'ta kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildi

Kars'ta kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildi

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünün il merkezi ve ilçelerdeki kadına yönelik şiddetle mücadele eylem planının uygulamaları devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 01 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe giren Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kars İl Eylem Planı kapsamında Kağızman ilçesinde eğitim semineri verildi.

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında gerçekleştirilen eğitim semineri, ilçe sınırları içerisinde görev yapmakta olan Muhtarlar, Okul Müdürleri, PDR Öğretmenleri, Din Görevlileri ve Aile Hekimliği çalışanlarına, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü Kuruluş Müdür Vekili Selvi Rüya Ubiç tarafından verildi.

Selvi Rüya Ubiç tarafından Kağızman Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar kadına yönelik şiddetle mücadele, erken yaşta ve zorla evlilikler ile mücadele konularında bilinçlendirildi.

Yapılan açıklamada ayrıca Kağızman Kaymakamı Ercan Öter’in desteği ile ilçede bu seminer ile başlayan farkındalık çalışmalarına çeşitli etkinlikler ile devam edileceği belirtilerek söz konusu çalışmaların tüm ilçelerinde de yapılmasının planlanmakta olduğu bildirildi.

karsta-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-semineri-verildi-(1).jpgkarsta-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-semineri-verildi-(2).jpgkarsta-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-semineri-verildi-(3).jpgkarsta-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-semineri-verildi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler