Kars’ta kaybolan engelli genç kız bulundu!

Kars’ta kaybolan engelli genç kız bulundu!

Kars’ta dün kaybolduğu bilinen zihinsel engelli genç kız, arama çalışması başlatan ekipler tarafından bulundu.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Digor İlçesine bağlı Hisarönü Köyünde dünden beri haber alınamayan 24 yaşındaki zihinsel engelli Ayşe Özvarış için arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgilere göre; dün saat 20:00 sıralarında evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ayşe Özvarış için ailesi kayıp ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile birlikte geniş çaplı arama çalışması başlattı. Baba Cimşit Özvarış, kızının zihinsel engelli olduğunu ve kayıp kızını görenlerin veya bilgi sahibi olanların insaniyet namına kendilerine veya güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi. 

AFAD ekiplerinin bölgede başlattığı geniş çaplı aramada kayıp Özvarış bölgede bulunan bir değirmenin ambarında bulundu. Yaklaşık 2 metre derinlikteki ambarda bulunan Özvarış’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu tespit eden ekipler, sağlık kontrolü için Digor Devlet Hastanesine sevk etti.

Zihinsel engelli genç kız daha sonra aileye teslim edildi.

kars’ta-kaybolan-engelli-genc-kiz-bulundu!4.jpgkars’ta-kaybolan-engelli-genc-kiz-bulundu!3.jpgkars’ta-kaybolan-engelli-genc-kiz-bulundu!1.jpgkars’ta-kaybolan-engelli-genc-kiz-bulundu!2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler