Kars’ta keşfe giden askeri araç kaza yaptı: 1'i şehit, 4 ölü!

Kars’ta keşfe giden askeri araç kaza yaptı: 1'i şehit, 4 ölü!

Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Karagüney köyüne keşfe giden askeri araç şarampole yuvarlandı. Kazada 1 astsubay şehit olurken, biri avukat 3 kişi hayatını kaybetti, 1 uzman çavuş da yaralandı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Kağızman ilçesine 35 kilometre mesafedeki Karagüney köyüne keşfe giden askeri araç şarampole yuvarlandı. Kazada aslen İzmir nüfusuna kayıtlı jandarma astsubay Egemen Öztürk, avukat Metin Avunca, Eyüp Bozyel ve kardeşi Gülcan Bozyel hayatını kaybetti, 1 jandarma uzman çavuş ise yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Kağızman ilçesinde meydana geldi. Karagüney köyüne keşfe gidilen askeri araç şarampole yuvarlandı. Kazada keşifte görev alan avukat Metin Avunca olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 2'si asker 4 kişi askeri helikopterle Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne getirildi. Burada tedavi altına alınan yaralılardan jandarma astsubay Egemen Öztürk, Eyüp Bozyel ve kardeşi Gülcan Bozyel kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan jandarma uzman çavuşun tedavisi hastanede devam ediyor.

Hastaneye gelen Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve askeri yetkililerle birlikte doktorlardan bilgi aldı.

Hastane çıkışı gazetecilere açıklama yapan Kars Valisi Türker Öksüz, “Şehir olarak başımız sağ olsun, jandarma teşkilatımızın da başı sağ olsun. Kazada maalesef 1 astsubayımız şehit oldu, 3 sivil vatandaşımız da hayatını kaybetti. Bir uzman çavuşumuz yaralı, tedavisi sürüyor. Elim ve üzücü bir kaza. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

karsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-7.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-2.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-6.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-11.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-10.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-1.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-3.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-4.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-5.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-9.jpgkarsta-kesfe-giden-askeri-arac-kaza-yapti-1i-sehit-4-olu-8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler