Kars’ta Kumar ve Tombala Uygulaması!

Kars’ta Kumar ve Tombala Uygulaması!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tombala ve kumar uygulaması gerçekleştirdi.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Türkiye genelinde 81 ilde yapılan tombala ve kumar uygulamasına Kars’ta 18 ekip ve 71 polis memuru katıldı. Kars İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin akşam saatlerinde başlattığı operasyon gece geç saatlere kadar devam etti. Kahvehane, dernek ve kooperatif adı altında işletilen yerlere yönelik yapılan uygulamada 571 kişinin GBT kontrolü yapılırken, 66 umuma açık yer denetlendi. Uygulamalar sırasında aranan 5 kişiye 5326 sayılı kanunun 39.maddesinden işlem yapılarak toplam 765 TL idari para cezası, 2 iş yerine 4207 sayılı kanuna muhalefetten toplam 4 bin 208 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 1 şahsa yoklama kaçağı olmasından dolayı gerekli tebligat yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi!-(1).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi!-(2).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi!-(3).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi!-(5).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi!-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler