Kars’ta kuvvetli rüzgar maddi hasara yol açtı

Kars’ta kuvvetli rüzgar maddi hasara yol açtı

Kars’ta etkili olan kuvvetli rüzgar çok sayıda binanın çatısını uçurdu, ağacı yerinden söktü ve bir köprüyü kullanılmaz hale getirdi.

KARS HAKİMİYET

Meteoroloji kent genelinde kuvvetli rüzgar uyarısında bulunmuştu. Yaklaşık saatte 80 kilometre şiddetle esen kuvvetli rüzgar, çok sayıda maddi hasara yol açtı.

Rüzgar kentte Mihralibey Ortaokulunun, Harakani Devlet Hastanesinin, Serhat Öğrenci Yurdunun, Bayrampaşa Toplu Konutlarında bazı binaların çatılarını uçururken, Kafkas Üniversitesi nizamiyesinde bulunan ay-yıldız logosunun da bir bölümünü yerinden söktü. Bir ağacı aracın üstüne düşüren rüzgar, Büyük Aküzüm Köyünde bulunan asma köprüyü de kullanılmaz hale getirdi. Ayrıca köylerde de çok sayıda evde maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Bir binanın çatısını da yerinden söken rüzgar Bahri Dağdaş Caddesine savurdu. Güvenlik güçleri caddenin bir kısmını araç ve yaya trafiğine kapattı.

Kent genelinde yaşanan olumsuzluklar maddi hasarla atlatılırken, İtfaiye ve AFAD ekipleri zarar tespiti yapıyor.

Yetkililer, kuvvetli rüzgarın akşam saat 19.00’a kadar devam edeceğini bildirdi.

kars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(4).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(5).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(21).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(6).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(7).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(8).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(9).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(10).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(11).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(12).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(13).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(14).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(15).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(19).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(20).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(16).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(17).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(18).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(22).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(23).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(25).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(26).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(27).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(1).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(2).jpgkars’ta-kuvvetli-ruzgar-maddi-hasara-yol-acti-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler