Kars’ta minikler parklara akın etti

Kars’ta minikler parklara akın etti

Kars’ta sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş arası çocukların 4 saatlik izni başladı. Çocuklar 11.00 itibariyle parklara akın etti.

KARS HAKİMİYET

İçişleri Bakanlığı Genelgesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile 0-14 yaş arası çocukların, sokağa çıkma kısıtlamasının saat 11.00 ile 15.00 arası esnetilmesi ve maske takmak şartıyla 4 saatlik dışarı çıkma izinleri kullanılmaya başlandı.

Özellikle havaların ısınmasıyla güneşin de etkisini artırdığı şu günlerde 4 saatlik izin resmen çocuklar için umut oldu.

Kent genelinde parklar, bisiklet parkuru ve sokaklara çıkan çocuklar 4 saatlik izin sürelerini bisiklet sürerek ve top oynayarak geçiriyor. Kars Sosyal Vefa Destek Grubu ise dışarıya çıkan ve maskesi bulunmayan çocuklara ücretsiz maske dağıttı.

Gazetecilere açıklama yapan çocuklar, dışarıya çıktıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Ayrıca 15 Mayıs Cuma günü ise maske takmak şartıyla 15-20 yaş arası gençler saat 11.00-15.00 arası sokağa çıkabilecekler.

kars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(1).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(2).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(3).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(4).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(5).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(6).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(7).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(8).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(9).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(10).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(11).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(12).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(13).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(14).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(15).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(16).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(17).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(18).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(19).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(20).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(21).jpgkars’ta-minikler-parklara-akin-etti-(22).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler