Kars’ta motosikletli sigara kaçakçıları yakayı ele verdi

Kars’ta motosikletli sigara kaçakçıları yakayı ele verdi

Kullandıkları motosikletlerle Kars’a kaçak sigara getiren iki amca oğlu son işlerinde yakayı ele verdi.

Digor Jandarma Karakol Komutanlığı’nca motosikletle sigara kaçakçılığı yapıldığı bilgisinin alnması üzere harekete geçen jandarma, Iğdır-Kars karayolunda Hisarönü Köyü mevkinde harekete geçti. Motosikletleriyle sigara kaçakçılığı yapan O.Ç. ile M.Ç.’yi kontrol notasında durdurdurmak istedi. Jandarmanın dur ihtarına uymak 1 motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken, bir sürücü ise durduruldu. Kaçan motosiklet sürücünü takip eden jandarma, 250 metre uzaklıkta motosikleti terk edilmiş vaziyette buldu. 

Motosikleti muhafaza altına alan jandarma O.Ç. ile amcası oğlu olan ve olay yerinden kaçan M.Ç.’ye ait motosikletlerin heybesinde arama yaptı. 

O.Ç.’nin kullandığı motosikletin heybesinden 600 paket ve M.Ç.’nin kullandığı motosikletin heybesinden ise 489 paket olmak üzere toplam bin 89 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak sigaraları muhafaza altına alan jandarma, şüpheli O.Ç.’yi de gözaltına aldı. O.Ç.’nin alınan ifadesinde diğer motosiklet sürücüsünün amcası oğlu olduğunu ve isminin M.Ç. olduğunu, beraber kaçak sigara nakli yaptıklarını beyan etti. Bunun üzerine harekete geçen jandarma olay yerinden kaçan M.Ç.’yi arıyor. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler