Kars’ta öğrencilere LGS ziyareti!

Kars’ta öğrencilere LGS ziyareti!

Kars’ta Liselere Geçiş Sınavına (LGS) girecek köylü öğrenciler öğretmenler tarafından ziyaret edildi.

KARS HAKİMİYET

75. Yıl İncesu Köyü İMKB Yatılı Bölge Okulu 20 Haziran Cumartesi Günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavına (LGS) girecek öğrencileri Okul Müdürü Akif Yahşi ve Müdür Yardımcısı Hakan Gönen köylerinde ziyaret ettiler.

Öğrencilere sınavdan önce, sınav esnasında dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında Müdür Yardımcısı Hakan Gönen tarafından bilgi verildi. Bu salgın sürecini nasıl geçirdikleri soruldu. Okul Müdürü Akif Yahşi, “Sizlere güveniyorum, elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Endişeniz olmasın. Şimdiden başarılar.” dedi.

Öğrenciler ise kendilerine değer verip ziyaret edildikleri için çok mutlu oldukları, ayrıca bu ziyaretin ek bir motivasyon olarak başarımıza yansıyacağını söylediler.

Öğrenci velileri de ziyaretten ötürü teşekkür ettiler. Ziyarette sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak yapıldı. Görüşme iyi dilek temennilerinde bulunularak sona erdi.

kars’ta-ogrencilere-lgs-ziyareti!-(1).jpgkars’ta-ogrencilere-lgs-ziyareti!-(2).jpgkars’ta-ogrencilere-lgs-ziyareti!-(3).jpgkars’ta-ogrencilere-lgs-ziyareti!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler