Kars’ta “Okul Güvenliği Toplantısı”

Kars’ta “Okul Güvenliği Toplantısı”

Kars’ta “Okul Güvenliği Toplantısı” yapıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda 2018-2019 eğitim öğretim yılı için “Okul Güvenliği Toplantısı” yapıldı.

Toplantıya Kars Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve protokol üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında alınan tedbirler neticesinde il genelinde huzur içinde bir eğitim yılı geçirildiğini belirterek bu yıl için alınan emniyet tedbirleri hakkında bilgiler verdi.

Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Doağn, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri için yapılan toplantını önemini belirterek, alınan tedbirler için tüm paydaşların üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Okul ve çevrelerinin daha güvenli hale getirilmesi için bu yıl uygulanan proje ile her okulda bir güvenlik görevlisinin verildiğini belirten Vali Doğan, yıl içerisinde de güvenlik tedbirlerinin değerlendirileceği toplantıların yapılacağını söyledi.

Toplantı Vali Doğan'ın konuşmasının ardından alınan güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi ile sona erdi. 

kars’ta-“okul-guvenligi-toplantisi”-(1).jpgkars’ta-“okul-guvenligi-toplantisi”-(2).jpgkars’ta-“okul-guvenligi-toplantisi”-(3).jpgkars’ta-“okul-guvenligi-toplantisi”-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler