Kars’ta “Okullar arası Spor Turnuvası” yapıldı

Kars’ta “Okullar arası Spor Turnuvası” yapıldı

“Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” sloganıyla Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okullar arası Futbol, Voleybol ve Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan ve Koordinatörlüğünü Orhan Topkaya’nın yaptığı 042 Nolu SODES “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” projesinin faaliyetleri devam ediyor.

Sportif Turnuva kapsamında düzenlenen Okullar arası Futbol, Voleybol ve Basketbol turnuvasına 15 okuldan toplam 410 öğrenci ve 20 öğretmen katıldı.

Öğrencilerin sporsal faaliyetlerini zenginleştirme amaçlı düzenlenen turnuvalar Kars’ta okulların çıkarmış olduğu takımlar arasında profesyonel sporcuları aratmayacak şekilde çekişmeli bir şekilde geçti.

Turnuva sonunda kazanan takımlara kupaları İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Osman Urlunç ve Cemalettin Güven ile Milli Eğitim Şube Müdürü Yener Kaya tarafından verildi.

Öte yandan her branştan birinci olan takım öğrencileri ve öğretmenlerden oluşan 50 kişilik grup Sarıkamış gezisi ile ödüllendirildi.

Düzenlenen turnuvanın sonuçları ise şöyle:

Voleybol:

1.Hasan Harakani Anadolu Lisesi

2.Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3.Dikme Hacı Yasemen Yılmazel Ortaokulu

Basketbol:

1.Cevriye Tatiş Ortaokulu

2.Mihralibey Ortaokulu

3.Şh.Albay İbrahim Karaoğlanoğlu YBO

Futbol:

1.Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu

2.Dikme Hacı Yasemen Yılmazel İlkokulu

3.Çakmak İlkokulu

kars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(1).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(3).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(4).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(5).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(2)-001.jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(6).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(7).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(8).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(9).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(10).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(11).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(12).jpgkars’ta-“liseler-arasi-spor-turnuvasi”-yapildi-(13).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler