Kars’ta ehliyetsiz, alkollü sürücü polise çarptı!

Kars’ta ehliyetsiz, alkollü sürücü polise çarptı!

Kars – Ardahan kara yolundaki uygulama noktasında bir polis memuruna çarpan ehliyetsiz ve alkollü sürücü Savcılık tarafından serbest bırakıldı. Çarpma anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Volkan KARABAĞ

Olay önceki akşam saat 23:30 sıralarında Otogar kavşağında bulunan uygulama noktasında meydana geldi. Polis memuru A.Ç., uygulama noktasında D.Ç. isimli şahsın kullandığı aracı durdurmaya çalıştı. Dur ihtarına uymayan D.Ç. polis memuru A.Ç.’ye çarptı.

Meslektaşları tarafından olay 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralanan polis memuru A.Ç.’ye ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis memuru A.Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan sürücü D.Ç. ve yolcu koltuğunda bulunan Ö.A. sağlık kontrolünden geçirilerek gözaltına alındı. Ehliyetsiz sürücü D.Ç. ve Ö.A.’nın alkollü olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan D.Ç. ve Ö.A.’nın emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. D.Ç. ve Ö.A. savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşanan çarpma anı bölgedeki kameralara saniye saniye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler