Kars'ta 'Sahne Zamanı Projesi' meyvelerini veriyor

Kars'ta 'Sahne Zamanı Projesi' meyvelerini veriyor

Kars Valiliği Koordinasyonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SODES kapsamında yürütülen ‘Sahne Zamanı Projesi’ proje sonu Tiyatro Şenliği başladı.

Volkan KARABAĞ

06 Kasım 2017 tarihinde başlayan proje kapsamında ilimizdeki 3 okulun çok amaçlı salonunun demirbaş ve bilişim donatımının gerçekleştirildiği, 10 okulun 5 ay süren tiyatro kurslarında 200 öğrenciye tiyatro eğitimi verildiği ve tiyatro kursu verilen 10 okula kostüm, dekor vb tiyatro için gerekli eğitim malzemelerinin temin edildiği bildirildi.

Proje kapsamında devam eden etkinlikler hakkında yapılan açıklamada, "Tiyatro eğitimi verilen 200 öğrenci, 2 defa konusu sanat olan sinema filmlerine götürülecektir. 10 okul tarafından hazırlanan tiyatro oyunları 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kars Halk Eğitim Merkezi salonlarında sahnelenecektir. Tamamı köy ve merkeze ulaşımı zor olan mahallelerdeki okullardan bin öğrenci taşıma hizmeti ile bu tiyatro oyunlarına getirilecek, Kars Öğretmen Evi'nde yemek yedikten sonra tekrar okullarına teslim edilecektir. Etkinliklere katılan her öğrenciye öğlen yemeği, çikolata, meyve suyu ikramı gerçekleştirilecektir." denildi.

Tiyatro Şenliğinin Programı:

tiyatro-senliginin-programi.jpgsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(1).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(3).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(5).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(7).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(2).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(9).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(10).jpegsodesin-sahne-zamani-projesi-meyvelerini-veriyor-(8).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler