Kars’ta şehit yakınlarına iftar yemeği verildi

Kars’ta şehit yakınlarına iftar yemeği verildi

Kars Valiliği tarafından şehit yakınlarına iftar yemeği verildi.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Düzenlenen yemek programına; Kars Valisi Türker Öksüz, 14.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Özgür Nuhut, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda şehit yakınlarına hitaben bir konuşma yapan Vali Öksüz, mübarek Ramazan ayında iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan Ayının paylaşma, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi değerleri pekiştirerek insanların mutluluk, huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olduğunu söyledi.

Vali Öksüz, şehit yakınlarının şehitlerimizin devletimize ve milletimize bıraktığı en değerli emanetler olduğunu belirterek,  “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için gecelerini gündüzlerine katarak mücadele ettiler. Şehit yakınları ve gaziler olarak bilmelisiniz ki sizler şehitlerimizin bizlere en aziz hatırasısınız, emanetisiniz. Sizleri her zaman başımızın üstünde tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz. Başta ben ve tüm kamu kurum ve kuruluşları, her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerin sorunlarınızın çözülmesi ve ihtiyaçlarınızın giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler, canlarını bu vatan için vererek şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin yakınları olarak her şeyin en iyisine layıksınız. Düzenlediğimiz iftar programına teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Öksüz’ün konuşmasının ardından şehitlerimiz için yapılan duanın ardından program sona erdi.

kars’ta-sehit-yakinlarina-iftar-yemegi-verildi-(1).jpgkars’ta-sehit-yakinlarina-iftar-yemegi-verildi-(2).jpgkars’ta-sehit-yakinlarina-iftar-yemegi-verildi-(3).jpgkars’ta-sehit-yakinlarina-iftar-yemegi-verildi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler