Kars’ta şehrin merkezi çamur deryası!

Kars’ta şehrin merkezi çamur deryası!

Kars’ta son günlerde etkili olan sağanak yağış, yolu yapılmayan bir sokağı adeta çamur deryasına döndürdü. Öğrencilerinin okula gidemediklerini ifade eden veliler isyan etti.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta her yağıştan sonra yolların çamur deryasına döndüğünü, araçların balçıktan geçemediğini, okula giden öğrencilerin ve yayaların yürümekte güçlük çektiğini belirten vatandaşlar, yetkililere seslendi.

Merkez Aydınlıkevler Mahallesi Koşuyolu Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, her yağıştan sonra çamur deryasına dönen yolda çile çektiklerini söylediler.

Sokağın aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yanında olması nedeniyle öğrencilerin de aynı çileyi çektiklerini anımsatan mahalle sakinleri, durumu defalarca yetkililere ilettiklerini ancak herhangi bir çözüm bulamadıklarını, adeta balçık içinde yaşadıklarını ileri sürdüler.

Bu sorunu yıllardır yaşadıklarını iddia eden mahalle sakinleri, “Fotoğraf çeke çeke birilerine ulaştırmaktan artık bıktık. Kış mevsimi yaklaşıyor yetkililer neden bizim sesimizi duymuyor.” dediler.

kars’ta-sehrin-merkezi-camur-deryasi!-(1).jpegkars’ta-sehrin-merkezi-camur-deryasi!-(2).jpegkars’ta-sehrin-merkezi-camur-deryasi!-(3).jpegkars’ta-sehrin-merkezi-camur-deryasi!-(4).jpegkars’ta-sehrin-merkezi-camur-deryasi!-(5).jpegkars’ta-sehrin-merkezi-camur-deryasi!-(6).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler