Kars’ta suç işlemek için örgüt kuranlara operasyon: 17 gözaltı

Kars’ta suç işlemek için örgüt kuranlara operasyon: 17 gözaltı

Kars’ta jandarma tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kuranlara yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü suç işlemek amacıyla örgüt kuranlara yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların evlerinde bomba arama köpeklerinin de katıldığı aramada, 1 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği ve 4 adet şarjörü, 1 adet G-1 Piyade Tüfeği ve 1 adet şarjörü, 3 adet ruhsatsız tababca ve 12 adet tabanca şarjörü, 9 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet faturasız kuru sıkı tabanca, 3 adet dürbün, 2 adet kelepçe, 5 adet el telsizi ve silahlara ait toplam 575 adet mühimmat ele geçirildi.

Ele geçirilen silahlara el konulurken, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi.

Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere karakola getirildi.

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise, “Jandarma halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için mevzuatın kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde 7/24 esasına göre çalışmaya kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

kars’ta-suc-islemek-icin-orgut-kuranlara-operasyon-17-gozalti-(1).jpegkars’ta-suc-islemek-icin-orgut-kuranlara-operasyon-17-gozalti-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler