Kars’ta tefeciler gözaltında

Kars’ta tefeciler gözaltında

Kars’ta tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl dışında olduğu tespit edilen 1 kişinin ise yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, tefecilik yaptığı tespit edilen 5 şüpheliden 4’ünün ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Kars dışında olduğu tespit edilen bir şüphelinin ise yakalanması için çalışma başlatıldı. 

KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin ikamet, araç ve işyerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen 1 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet senet ve 358 bin lira tutarında 1 çek muhafaza altına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi. 

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir" denildi. 

kars’ta-tefeciler-gozaltinda-(1).jpgkars’ta-tefeciler-gozaltinda-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler