Kars'ta temeli atılan Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi unutuldu

Kars'ta temeli atılan Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi unutuldu

Mektebim Okulları Kurucusu ve Ümit Kalko Vakfı Başkanı Ümit Kalko'nun memleketi Kars'ta yaptıracağı Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin yapımı yılan hikayesine döndü.

Volkan KARABAĞ

Temeli Ekim 2017 tarihinde düzenlenen görkemli bir törenle atılan 24 derslikli Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi, temel atma töreninin ardından öylece bırakıldı.

Geçen bir yıllık süreçte herhangi bir şey yapılmayan Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin sadece eşilen temeli ve temsili bir el arabası ile atılan beton kaldı.  Şaşalı bir şekilde tören yapılan ve geçen süre içerisinde bir arpa boyu ilerlemeyen okulun yapılıp, yapılmayacağı bilinmiyor.

15 Ekim 2017 tarihinde rüzgarlı bir havada şaşalı bir şekilde temeli atılan Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine ise Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Ümit Kalko ve ağabeyisi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Kalko'nun yanı sıra iş dünyasından isimler ile vatandaşlar katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler