Kars’ta uyuşturucu operasyonu

Kars’ta uyuşturucu operasyonu

Kars polisi Van’dan Kars’a uyuşturucu madde sevkiyatı yapan 3 şahsı gözaltına aldı. Şahıslardan 1’i tutuklanırken, 2’si ise serbest bırakıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kars polisi Van’dan Kars’a uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı tespit edilen bir araç yapılan operasyon ile durduruldu. Araç içerisinde bulunan 3 şahıstan toplam 172,79 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti kapsamında işlem yapılan ve Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2’si ise serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın ve gençlerin kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından korunması ile sağlıklı bir toplum yetiştirilmesi için, ferdi veya teşekkül halinde uyuşturucu madde nakli ve ticaretini yapan şahıslar ve suç odaklarıyla mücadelemiz ilgili kurumlar ile işbirliği içerisinde profesyonelce ve halkımızdan aldığımız destek ve kararlılıkla sürdürülecektir.” denildi.

kars’ta-uyusturucu-yakalandi-(2).jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(4).jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(1).jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(3).jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler