Kars’ta Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda programı düzenlendi

Kars’ta Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda programı düzenlendi

Kars'ta 1 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığının 2018/157 Sayılı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için GAMP Konağında veda programı düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Kars Valisi Rahmi Doğan, 1 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığının 2018/157 Sayılı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın ve Murat Özdemir, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci ve Akyaka Kaymakam Vekili Doğukan Mızrak için veda programı düzenlendi.

Düzenlenen programa; Kars Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Akyaka Kaymakam Vekili Doğukan Mızrak, Digor Kaymakamı Mustafa Güngör, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Selim Kaymakamı Zafer Yiğit katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Doğan, birkaç gün içerisinde ilimizden ayrılarak yeni görev yerlerine gidecek olan Mehmet Halis Aydın, Yusuf İzci ve Doğukan Mızrak’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Düzenlenen veda programı toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

kars’ta-vali-yardimcilari-ve-kaymakamlara-veda-programi-duzenlendi-(1).jpgkars’ta-vali-yardimcilari-ve-kaymakamlara-veda-programi-duzenlendi-(2).jpgkars’ta-vali-yardimcilari-ve-kaymakamlara-veda-programi-duzenlendi-(3).jpgkars’ta-vali-yardimcilari-ve-kaymakamlara-veda-programi-duzenlendi-(5).jpgkars’ta-vali-yardimcilari-ve-kaymakamlara-veda-programi-duzenlendi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler